Kasvojooga tunnit, tapahtumat ja työpajat


TO 30.1.2020 FYS joogaa koko kasvoille -tunti
klo 19:30-20:30, Chillaamo, Siljontie 70, Oulu

FYS joogaa koko kasvoille tunnilla tehdään liikkeitä, jotka kohottavat kasvojen linjaa ja tuovat uutta hehkua kasvoille.

Kasvoissa on yli 40 lihasta, joiden käyttäminen tai käyttämättömyys vaikuttavat ulkonäköömme. Vahvistamalla kasvojen lihaksia ja vapauttamalla lihasjumeja, saadaan elvytettyä kasvojen lihaksia ja aktivoidaan ihon omaa kollageenin tuotantoa.
Kasvojooga on helppo ottaa mukaan arjen askareihin, jolloin siitä saa parhaan hyödyn irti. Liikkeitä voi tehdä autoa ajaessa, ruokaa laittaessa tai vaikka pyykkiä laittaessa.

Ilmoittaudu mukaan* mielenkiintoiselle ja uudenlaiselle matkalle viestiä numeroon 04578743216 / Minna tai faceyogasuomi@gmail.com
Tunnin hinta on 18 eur/hlö. Käteinen tai korttimaksu.

Mukaasi tarvitse lämpimän ja joustavan vaatetuksen, sekä vesipullon. Salilla on mattoja ja tyynyjä käytettävissä. Halutessasi voit ottaa mukaan jooga- tai jumppamaton sekä pienen tyynyn istuinaluseksi.

Mahdollisuus myös 5. ja 10. kerran kortteihin (85/165 eur).

Tervetuloa tunnille!

TO 06.02.2020 FYS silmäjooga ja kasvojen akupainanta -tunti
Klo 19:30-20:30 Chillaamo, Siljonkatu 70, Oulu

FYS silmäjooga ja kasvojen akupainanta tunnilla tehdään silmäjoogaa, joka todestettavasti parantaa silmien hyvinvointia ja edesauttaa niiden normaalia nestekiertoa. Silmojoogalla voidaan tukea silmän normaalia toimintaa ja näkökykyä. Silmäjoogasta voi saada tukea myös silmien karsastuksen kanssa elävät.
Silmäpaineen kohoaminen johtuu silmän nestekierron epätasapainosta. Koholla oleva silmänpaine on yhdistetty mm glaukoomaan.
Silmäjoogalla verrytetään myös silmänympäryslihaksia, jotka vaikuttavat mm silmien väsymiseen.
Kasvojen akupainannalla vapautetaan lihasjumeja kasvojen alueelta. Kasvojen akupainannalla voidaan saada apua päänsärkyihin, silmien väsymiseen, jne.

Tunnin harjoitukset on tarkoitettu osaksi päivittäisiä rutiineja. Silmäjooga on helppo ottaa mukaan arjen askareisiin. Liikkeitä voi tehdä työn ohessa, ruokaa tai pyykkiä laittaessa, jne.

Ilmoittaudu* mukaan innostavalle tunnille numeroon 04578743216 / Minna tai faceyogasuomi@gmail.com

Tunnin hinta on 18 eur/hlö. Käteinen tai korttimaksu. 

Mukaasi tarvitse lämpimän ja joustavan vaatetuksen, sekä vesipullon. Salilla on mattoja ja tyynyjä käytettävissä. Halutessasi voit ottaa mukaan jooga- tai jumppamaton sekä pienen tyynyn istuinaluseksi. 

Mahdollisuus myös 5. ja 10. kerran kortteihin (85/165 eur). 

Tervetuloa tunnille!

LA 08.02.2020 FYS Koko kasvojen kohotus -työpaja
Klo 16:00-18:30, Lentävä Matto, Pellavatehtaankatu 8 E, Tampere

Ilmoittautuminen ja lisätiedot www.lentavamatto.fi

 TO 13.02.2020 FYS Otsan ja silmien alue -tunti
Klo 19:30-20:30, Chillaamo,SIljonkatu 70, OuluLA 22.02.2020 FYS Hehku -työpaja
Klo 13:30-16:00, Wasa Wellness, Långviksgatan 13, Vaasa

Face Yoga Suomi Hehku -työpajassa opetellaan monipuolisesti kasvojooga liikkeitä, joiden avulla saadaan säihkyvät silmät paremmin esille, siloitetaan otsan ja silmänympärysten juonteita sekä nostetaan suupieliä ja leukalinjaan. Kasvojoogalla vahvistaa kasvojen lihaksia, vapautetaan lihasjumeja ja aktivoidaan ihon omaa kollageenin tuotantoa. Työpajasta saat mukaasi materiaalin, jonka avulla voit jatkaa harjoittelua kotona ja tuoda kasvojoogan osaksi päivittäisiä rutiineja. Kasvojooga on helppo ottaa mukaan arjen askareihin. Liikkeitä voi tehdä autolla ajaessa, ruokaa tai pyykkiä laittaessa. Kasvojoogasta saat piristystä arkeen. 
Lue lisää kasvojoogasta www.sydamenvoima.fi/kasvojooga.  

Työpajan hinta on 35/31 eur. 
Ilmoittautuessasi saat maksutiedot ja maksettuasi varmistat osallistumisesi työpajaan. 
Ilmoittaudu mukaan ihanaan ja innostavaan työpajaan messengerin kautta tai numeroon 04578743216 /Minna Nähdään työpajassa


Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Sydämen Voima Copyright (c)2019, All Rights Reserved.