Sydämen Voima

Keijun Sydän

Läsnäoleva kosketus ja Rakentava vuorovaikutus ovat tärkeitä aikuiselle ja ennen kaikkea lapselle. Olen käynyt Satuhieronta ohjaaja koulutuksen sekä opiskellut Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi Savanna Connexionsin koulutuksessa Rovaniemellä. 

Näiden ja oman elämänkokemuksen kautta saadun opin myötä Keijun Sydän tarjoaa Voimaannuttava vanhemmuus -palvelukokonaisuuden. 

Voimaannuttava vanhemmuus koostuu eri osista ja sitä voidaan muokata tapahtumiin sopivaksi luennoksi, työpajaksi, kurssiksi tai retriitiksi.

  • Vanhemmuuden vaiettu viha -osio
  • Läsnäoleva vanhemmuus -osio
Vanhemmuuden vaiettu viha -osiossa tuodaan esille vanhemman vihan ja lapsen kiukuttelun, uhman ja tottelemattomuuden taustalla olevia tyydyttämättömiä tunteita ja tarpeita, joita emme välttämättä osaa tunnistaa ja reagoimme tilanteisiin niiden kautta. Viha on työkalu hyvinvointimme lisäämiseen, kun luemme sen esille tuomat viestit, tukahduttamisen tai reagoinnin sijaan. 
 
Voimaanuttava vanhemmuus sisältää myös Läsnäoleva vanhemmuus kokonaisuuden, jossa vanhempi laskeutuu lapsen kanssa samaan tilaan ja jossa kumpikin pääsee kohtaamaan toisensa läsnäolevan kosketuksen, kuulluksi tulemisen ja omien tunteiden ja tarpeiden kautta. Läsnäoleva vanhemmuus kokonaisuudessa käytetään erilaisia harjoitteita, satuhierontaa ja rentoutumista joiden kautta voimme luoda yhteyden lapsen ja vanhemman välille. 

Yhteistyö eri tahojen kanssa antaa enemmän mahdollisuuksia läsnäolevan vanhemmuuden eteenpäin viemiselle. 
Kerron mielelläni lisää sen eri mahdollisuuksista ja ilolla suunnittelen kanssasi juuri teille sopivimman kokonaisuuden.
Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Sydämen Voima Copyright (c)2019, All Rights Reserved.